Statistik

Luncat ka: pituduh, paluruh
Statistik kaca
Halaman eusi39.421
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
67.490
Berkas nu geus diunjal539
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka555.457
Rata-rata éditan unggal kaca8,23
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar18.749
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
43
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages4.772.473
Pesan massal dalam antrian0