Wikipédia basa Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wikipedia basa Sunda)
Jump to navigation Jump to search


Wikipedia basa Sunda
Wikipedia-logo-v2-su.png

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 39.606
Jumlah kaca 68.139
Jumlah berkas 541
Pamaké kadaptar 19.986
Kuncén 7

su.bywiki.com

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.

Wikipedia-logo.png